Ši Privatumo politika nustato, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkys AB „MV GROUP Production“, buveinės adresas J. Jasinskio g. 16F, Vilnius, būdamas Jūsų duomenų valdytoju.

1. Asmens duomenų tvarkymas
1.1. Jūsų asmens duomenų valdytojas – AB „MV GROUP Production“, buveinės adresas J.Jasinskio g. 16F, Vilnius, asmens duomenis tvarkys toliau nurodytais tikslais:

1.2. Suėjus atitinkamam duomenų saugojimo laikotarpio terminui, pateikti asmens duomenys yra sunaikinami arba nuasmeninami.

1.3. Patvirtiname, kad Jūsų pateiktus duomenis tvarkysime laikydamiesi galiojančių Europos Sąjungos ir Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimų. Jūs turite teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi, reikalauti ištaisyti, papildyti ar sunaikinti pateiktus asmens duomenis, taip pat sustabdyti jų tvarkymo veiksmus (atšaukti savo sutikimą). Taip pat turite teisę reikalauti, kad asmens duomenų valdytojas apribotų asmens duomenų tvarkymą, teisę į duomenų perkėlimą, pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (kontaktiniai duomenys pateikti interneto spetainėje www.ada.lt) ir nesutikti su pateiktų asmens duomenų tvarkymu. Jei norite gauti išsamią informaciją apie šių teisių įgyvendinimo tvarką, pateikite užklausą el. pašto adresu .

1.4. Mes gerbiame Jūsų privatumą, todėl Jūsų asmens duomenis tvarkysime tik aukščiau nurodytais tikslais. Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami tretiesiems asmenims, jei tokia pareiga numatyta Lietuvos Respublikos teisės aktuose. Tais atvejais, kai tai būtina tam, kad įgyvendintume atitinkamus tikslus, Jūsų asmens duomenys gali būti perduoti šiems tretiesiems asmenims:
– kitoms UAB „MV GROUP“ kaip patronuojančios bendrovės dukterinėms bendrovėms, kai jos vykdo funkcijas, būtinas atitinkamo tikslo įvykdymui;
– programinės įrangos priežiūros, palaikymo paslaugas teikiančioms įmonėms.

2. Baigiamosios nuostatos

2.1. Pasiliekame teisę keisti Privatumo politiką. Pranešimas apie jos pakeitimus arba papildymus bus skelbiamas mūsų svetainėje.
2.2. Pateikdami savo duomenis patvirtinate, kad susipažinote su Privatumo politikos nuostatomis ir kad Jūsų nurodyti duomenys yra teisingi.

Gamykla nedirbs liepos 30 - rugpjūčio 15 dienomis

2018-07-23

Mieli klientai, Norime Jus informuoti, jog liepos 30 – rugpjūčio 15 dienomis „Stumbro“ gamykla nedirbs. Šiuo laikotarpiu gamykloje nevyks gamyba, ekskursijos bei degustacijos. Atsiprašome už laikinus nepatogumus. Jei norite atvykti į gamyklą ekskursijai ar degustacijai, maloniai prašome registruotis po rugpjūčio 15 dienos.

Skaityti toliau...

Lietuviškos reklamos festivalyje – gausybė apdovanojimų

2018-06-20

Šių metų Lietuviškos reklamos festivalyje “Adrenalinas”, komisijos sprendimu net 3 strėlės teko „Stumbro“ komandos darbams.

Skaityti toliau...

Kviečiame į "Šimtmečio spalvų" parodą

2018-05-16

Juodai baltos nuotraukos istorinius įvykius ir akimirkas tarsi nutolina nuo šiuolaikinio gyvenimo. „Šimtmečio spalvos“ – unikalus projektas, suartinantis mūsų kasdienybę su Lietuvos istoriniais įvykiais

Skaityti toliau...

REGISTRACIJA

Pažintinę programą (ekskursiją su degustacija) galite užsisakyti:
El. paštu   muziejus@stumbras.lt / Telefonu    +370 686 94388,
arba užpildykite rezervacijos formą:

Pasirinkite pažintinę programą su degustaciniu meniu (kaina nurodyta vienam asmeniui):

Lietuviški stiprieji gėrimai (5 gėrimai) 14 Eur

NAUJAS. Lietuviški tradiciniai stiprieji gėrimai (5 gėrimai) 14 Eur

Lietuviškos trauktinės ir midaus nektaras (6 gėrimai) 18 Eur

Lietuviški stiprieji gėrimai (6 gėrimai) 18 Eur

Lietuviški stirprieji gėrimai su užkanda (9 gėrimai) 20 Eur

LietuviųEnglishPусский
AR TAU YRA 20 METŲ?
Taip       Ne
Apgailestaujame, norėdami peržiūrėti šios svetainės turinį, turite būti pilnametis (-ė).